Chery, aralık ayında duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor.

21-31 Aralık tarihleri arasında Chery’nin yeni SUV modellerinden birini satın alan müşteriler dünyanın yedi harikası arasında yer alan görkemli Çin Seddi’ni ve modern bir metropol olan Şanghay’daki gökdelenleri görme şansı yakalayacak. Aralık ayında ilk kuraya katılan Chery kullanıcıları için ise çekiliş sonuçları belli oldu.

Kısa zamanda dünyada olduğu gibi Türk tüketicisinin de büyük takdirini kazanan Chery, aralık ayında devreye aldığı yeni süper hediyelerle dolu kampanyasında geride bıraktığı ilk iki dönemin ardından üçüncü kuralara katılım fırsatı sunuyor. İkinci ve üçüncü turun talihlileri önümüzdeki günlerde Milli Piyango İdaresi tarafından çekilecek kura ile duyurulacak.

Üçüncü tur fırsatı için son katılım tarihi ise 31 Aralık. Chery, aralık kampanyası kapsamında zam yapmayıp tüm modellerinde fiyatları sabit tutarken, tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Aralık sonuna kadar sürecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 100 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

Chery Grup, kasım ayında kayda değer bir başarı elde ederek geçen yılın aynı ayına oranlandığında yüzde 111’lik artışla 212 bin 76 adetlik satışa ulaştı. Bu başarı, 200 bin adet sınırının üst üste iki ay geçilmesi ve aylık satış bağlamında yeni bir tarihi zirve anlamına geliyor. Chery’nin bu olağanüstü satış performansı, teknolojiyi  samimi şekilde kullanıp kaliteli ürün üreterek “teknoloji odaklı girişim” anlayışına bağlılık göstermesinin bir sonucu.

Hibya Haber Ajansı