Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır’da yatırım incelemesinde bulunarak esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Bozkır Otogar binasında ve Bozkır İtfaiye Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Başkan Altay, burada yaptığı açıklamada bütün ilçelerde olduğu gibi Bozkır’da da eksikleri tamamlamak için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Aynı ihale içerisinde yaptıkları Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezi binalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Altay, “Bu hizmetlerle hem vatandaşlarımız daha konforlu bir şekilde otogardan faydalanacak hem de mevcutta şehir içinde trafiğe engel olan, bekleme salonu olmayan yerden daha modern bir alana kavuşmuş olacaklar. İtfaiye merkezimiz de; özellikle kış aylarında itfaiye araçlarımızı dondan etkilenmemesi için boşaltıp itfaiyenin yangın anında tekrar doldurması için bir süre kaybımız oluyordu. İnşaatlarımız tamamlandı. Bir an önce çevre düzenini de tamamlayarak bahar aylarından önce hizmete açmayı planlıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı