Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezi Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gençlere ücretsiz olarak pratik İngilizce konuşma eğitim desteği sağlanıyor.

Seviye tespit sınavının ardından A1 seviyeden profesyonel seviyeye kadar 5 farklı gruba ayrılan 200 öğrenciye Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi veriliyor.

Büyükşehir Genç Akademi Kafe İdarecisi Nil Nihal Duman, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını dile getirerek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de ‘ABB Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı’ başlattık. Eğitim programımızda A1 seviyesinden profesyonel seviyeye kadar 5 ayrı grup bulunmaktadır. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği programımız ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Gençlerin İngilizce öğrenimi konusundaki en büyük sorunu olan ‘konuşma’ kısmını odağa alan Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Projesi kapsamında gençlerin sosyal hayatlarında da İngilizce konuşma yeterlilik seviyesine ulaşmaları hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı