Kayseri’yi altyapı sorunlarından arındırarak daha yaşanabilir düzeye ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, merkez ve ilçelerde altyapı kavramına giren tüm hizmetleri yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda KASKİ tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki 4,5 yılı aşkın sürede kent genelinde daha sağlıklı, yeterli düzeyde içme suyu temini için bir milyar 872 milyon 360 bin TL maliyet ile toplam 2 milyon 219 bin 419 metre içme suyu şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi.

İl sınırları içeresinde hiçbir yerleşim yerinde alt ve üstyapı ile ilgili en ufak bir sorun ile karşılaşılmaması adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti:

“Sağlıklı ve kaliteli içme suyunu kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için yeterli miktarda bütçe ayırdık. Kısa ve uzun vadeli ihtiyaçlara çözümler getirirken aynı zamanda örnek teşkil eden birçok önemli yatırımları hayata geçirdik. Uzun yıllar sağlıklı altyapı noktasında hiçbir sorun yaşanmaması için gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz.”

Hibya Haber Ajansı