Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde açılışı gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Vatandaşların hizmetine sunulan tesis içerisinde incelemelerde bulunan Büyükkılıç, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’tan yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan toplam yatırım maliyeti 75 milyon TL olan Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, kayıtlarını yaptıran Kayserililer ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, “Açılışını yaptığımız Spor A.Ş.’mizin işleteceği, Kayseri Büyükşehir Belediyemize ait olan spor tesislerindeyiz. Burada hanımlara, beylere, çocuklara olmak üzere havuzlar, fitness salonları, aerobik salonları ile özel çalışmaları mevcut bir merkezimiz” dedi.

Büyükkılıç, tesiste kayıtların açıldığı an dolduğunu ifade ederek, “Açılır açılmaz kayıtların dolduğunu görmekten keyif aldığımız, Kayseri’mize yakıştı diye nitelendireceğimiz modern, günün koşullarına uygun bir spor tesisimiz. Hayırlı, uğurlu olsun diyoruz.” diye konuştu.

Büyükkılıç, Kayseri’nin 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanı aldığını da hatırlatarak, “Kayseri’miz 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını almıştı, 2024’te inşallah dolu dolu sporla geçen bir şehir olacağız.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı