Bu videolarda üç deneyimli trader, neden OKX’i seçtiklerini anlatırken OKX platformunun en sevdikleri özelliklerini de paylaşıyorlar. Rodrigo, platformun kullanımının ne denli kolay olduğuna ve Brezilya’daki kullanıcılar için yerelleştirilmiş olmasına dikkat çekiyor. Alexandre risklerin nasıl yönetileceğine açıklık getirirken güvenliğin önemini vurguluyor. Luiz ise kullanıcı varlıklarının 1:1 oranında OKX rezervlerinde tutulduğunu kanıtlayan OKX’in Rezerv Kanıtı raporlarının nasıl şeffaflık ve güvence sağladığını açıklıyor.

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, Brezilya’da başlattıkları bu önemli kampanya hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “OKX olarak “Kripto ve Web3” dünyasının daha iyi anlaşılmasına yardımcı olmak istiyoruz ve bu amaçla kendi yolculuklarını, deneyimlerini ve bu süreçte öğrendikleri önemli noktaları paylaşabilecek profesyonelleri bir araya getiriyoruz. Kripto dünyasına yeni adım atanlarda fark ettiğimiz en büyük engellerden biri başarısız olma korkusu. “Profesyonel Gibi Al-Sat Yapın” kampanyamız, kişilerin doğru bilgilerle bilinçli ve sorumlu bir şekilde al-sat işlemlerine başlayabileceklerini anlamalarına yardımcı oluyor. Bu girişimin Brezilya’daki topluluğumuzda da sağlıklı alışkanlıklar yaratmasını umuyoruz!”

OKX Brezilya’nın Genel Müdürü Guilherme Sacamone ise şunları ifade etti:  “Platformumuzun, gelişmiş işlem stratejilerini destekleyen işlevselliği sayesinde güvenlerini kazandığımız Rodrigo, Alexandre ve Luiz; Brezilya’daki başarılı yeni nesil kripto traderları temsil ediyorlar. Kapsamlı ürün ve hizmetlerimizi kullanarak ulaştıkları başarılar ise bizi gerçekten çok etkiledi. Sunduğumuz çözümlere dikkat çekmek adına yürüttüğümüz bu önemli kampanyada, hikâyelerini ve deneyimlerini paylaşarak Brezilya’daki kripto topluluğuna ilham vereceklerinden eminiz.” 

Bu önde gelen traderların hikâyeleri OKX Brezilya’nın sosyal medya hesaplarında yayımlanacak.

Daha fazla bilgi edinmek ve OKX’te nasıl profesyonel gibi al-sat yapabileceğinizi keşfetmek için okx.com/pt-br adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Hibya Haber Ajansı