Dursun Özbek'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Biz Galatasaray’ız. Bizde başkanları gibi hakem tokatlamayı fotoğraflarını çekme onları rahatsız etmeyi mi konuşalım. Bu toplumun gerilmesini insanların düşman olmasını zerre önemsemeyen insanlar bunları yapanlardır. Bu tarihi boyunca hep kendine yakışanları yaptı biz başkalarına benzemeyiz o seviyelere de düşmeyiz.

Doğru yolda olanın kimseden korkusu olmaz. Galatasaray demek adalet için doğru için sonuna kadar mücadele etmektir. Biz bundan vazgeçmeyiz.

Bu çerçevede ben camiama ve taraftarlarıma seslenmek istiyorum. Hepimizin şahit olduğu hepimizin gördüğü gibi futbolun veyahut sporun bütün değerleri ayaklar altına alınarak Galatasaray’a karşı bir mücadele var Galatasaray’ı yıpratmak zor duruma düşürmek için muazzam bir mücadele var. Bunların hiçbirisi bizi etkilemez. Biz tarihte ve geçtiğimiz 100 yıl içerisinde Galatasaray Spor Kulübü olarak bir araya geldiğimizde kimsenin bizimle mücadele etme imkanı yoktur.

Şu an da en çok ihtiyacımız olan şeylerden bir tanesi birlik ve beraberliğimizin korunması. Bu o kadar önemli ki olaylar gözünüzün önünde cereyan ediyor. Her seviyede bir taarruzla bir hücumla karşı karşıyayız. Bu birlik ve beraberliğimizin zerre kadar yapılan algılardan etkilenmemesi lazım. Çünkü bizim hedeflerimiz var. Bu hedefler Galatasaray’ı sevmeyenleri son derece rahatsız ediyor.

Çok iyi bir yoldayız. Bildiğiniz gibi göreve geldiğimizden beri arkadaşlarımla oluşturduğum projelerimiz aynen devam ediyor. Çok yakında müjdeli haberlerim olacak. Burada da özellikle belirtmek istiyorum son günlerde yapılan algılara bağlı olarak kulübümün mevcut sporcularına bırakın maaşları primler bile ödenmiştir. Galatasaray için formasını terleten kişilere bir kuruş borcu yoktur. Ama demin de ifade ettiğim gibi yapılan algı çalışmaları sanki Galatasaray’da finansal problem varmış gibi algı yaratılmaya camiayı etkilemeye çalışıyorlar.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak görevim zaten varsa bu sorunları çözmektir. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla biz buradayız bizim olduğumuz yerde hiç kimse bunları Galatasaray’a yakıştıramaz ve kimse bunları konuşamaz.  Algı yaratmanın peşinde koşanlar 2024 Mayıs ayında bildiğiniz gibi seçimimiz var buradan da belli algılar peşinde koşuluyor. Bizim bugün itibariyle gündemimizde seçim yok bizim gündemimizde Mayıs 2024’te şampiyon olmak var. Bizim gündemimizde Galatasaray’ın finansal yapısını özellikle bankalar konsorsiyumuna olan finansal borcunu ödemek var. Bizim gündemimizde projeleri bitirmek var.

Geçen sene daha zor koşullarda şampiyon olduk. Taraftarıyla yöneticisiyle sporcusuyla herkesin birlikte olmasıyla şampiyon olduk. Şimdi yine aynısını yapacağız kenetlenerek şampiyon olacağız."

Hibya Haber Ajansı