Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında KASKİ ev sahipliğinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) iş birliğinde kent genelinde gerçekleştirilecek şehrin altyapısı ve taşkın su kanalları ile ilgili yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nün kentte ortak yürüteceği çalışmaların masaya yatırıldığı istişare toplantısı KASKİ ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlık ettiği toplantıda 2024 yılında yapılması planlanan projeler detayları ile ele alındı.

“Gece, gündüz demeden koşturma peşindeyiz”

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada kurumlar arası iş birliğinin önemine değinerek, “Şehrimize hizmet etmek, çalışmak niyetiyle projelerimizi gözden geçirdik. Aynı zamanda taşkın kanallarla ilgili ıslah projelerini, kamulaştırma boyutunu gündemimize aldık. Amacımız altyapı ile ilgili problemleri en aza indirgemek. Taşkın kanallarımızın ıslah projelerini hayata geçirmek, şehrimize yağışlar sonrası oluşabilecek sıkıntıları yaşatmamak. Bu niyetle gece, gündüz demeden koşturma peşindeyiz. Çok şükür. DSİ Bölge Müdürümüze, KASKİ’mizin Genel Müdürüne, ilgili ekiplerimize, birimlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu.

Hibya Haber Ajansı