Yelkencioğlu, yeni görevi kapsamında şirketin Türkiye'deki operasyonlarını yönetmeye, yeni iş stratejileri geliştirmeye, müşteri memnuniyetini artırmaya ve iş performansını iyileştirmeye odaklanacak.

Securitas Technology Orta Avrupa Genel Müdürü İsmail Uzelli, "Pelin Yelkencioğlu, stratejik ve operasyonel sonuçlar elde etme konusunda kendini kanıtlamış, birçok başarıya imza atmış, sonuç odaklı bir lider. Bilgi birikimi ve deneyimiyle, elektronik güvenlik alanında küresel bir lider olan Securitas Technology'nin başarılarına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. 

Securitas Technology Türkiye'deki kariyerine Pazarlama ve Teknoloji Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak başlayan Yelkencioğlu, şirketin pazarlama stratejilerinin oluşturulmasında, değer önerilerinin zenginleştirilmesinde ve büyümesinde önemli rol oynadı. Mevcut görevine ek olarak, 2019-2020 yılları arasında perakende segmentindeki satış faaliyetlerinden sorumlu Satış Direktörü rolünü üstlenen Yelkencioğlu, 2023 yılının Ekim ayında satın alma ve dış ticaret departmanlarının sorumluluğunu da devraldı. 

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü mezunu olan Pelin Yelkencioğlu, lisans eğitimi sonrasında Illinois Üniversitesi’nde İşletme MBA’ini tamamladı.

Hibya Haber Ajansı