Etkinliğin, Circle’ın Zincirler Arası Transfer Protokolü’nü (CCTP) kullanarak USDC ile dört blok zinciri arasında sorunsuz ve güvenli swap işlemlerini mümkün kılan OKX DEX’in USDC zincirler arası köprüsünün kısa süre önce kullanıma sunulmasının akabinde başlaması dikkat çekiyor.

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX ile küresel bir fintech şirketi ve USDC yayımcısı olan Circle Internet Financial (Circle), bugün yeni bir “CCTP Kriptopedi Etkinliği” başlattıklarını açıkladılar. 50 bin USDC’lik muazzam ödül havuzundan* pay alma fırsatı yakalamak için etkinliğe katılan kullanıcıların OKX DEX platformu üzerindeki farklı blok zincirleri arasında USDC swap işlemleri yapmaları yeterli olacak.

“CCTP Kriptopedi Etkinliği” OKX DEX’in yeni USDC zincirler arası köprüsünün 7 Eylül 2023’teki lansmanınınardından gerçekleştiriliyor. USDC’nin farklı blok zincirleri arasında yerel olarak aktarılmasını sağlayan izin gerektirmeyen bir zincir üstü fayda protokolü olan Circle’ın Zincirler Arası Transfer Protokolü’nden (CCTP) yararlanan köprü; Ethereum, Avalanche, Arbitrum ve OP Mainnet arasında sorunsuz ve güvenli USDC swap işlemlerinin gerçekleştirilmesini kolaylaştırıyor ve gelecekte daha fazla blok zincirinin desteklemeyi planlıyor. OKX DEX, Circle CCTP aracılığıyla bu dört blok zinciri arasında en gelişmiş zincirler arası USDC swap özelliğini sunan ilk merkeziyetsiz borsa platformlarından biri.

50.000 USDC’lik ödül havuzundan pay almaya hak kazanmak için OKX kullanıcılarının tek yapması gereken 16 Ocak 2024 saat 07.00 (TSİ) ila 4 Şubat 2024 saat 18.59 (TSİ) arasında, “CCTP Kriptopedi Etkinliği”ne katılarak OKX DEX üzerinden en az 10 USDC zincirler arası swap işlemi gerçekleştirmek. “CCTP Kriptopedi Etkinliği”ne katılmak için kullanıcıların OKX uygulamasındaki Web3 üzerinden Keşfet sayfasına erişmeleri gerekiyor. Daha sonra katılımcılar, OKX kullanıcılarının öğrenirken ödül kazanabildiği eğitim platformu olan Kriptopedi’ye giderek, işlem rotası olarak “Circle”ın seçildiği bir zincirler arası USDC swap işlemi gerçekleştirme “görevini” tamamlayabilirler. Son olarak katılımcıların görevi tamamladıktan sonra kampanyaya katılımlarını teyit etmek için “Doğrula” butonuna tıklamaları gerekiyor.

OKX Baş İnovasyon Direktörü Jason Lau, bu özel etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Zincirler arası sabit coin swap işlemleri, Web3 ekosistemine katılan kullanıcıların gerçekleştirdiği en yaygın işlemlerden biridir. Kullanıcılar, sunduğu güçlü ve kapsamlı tokenler arası ve zincirler arası al-sat işlemleri özelliklerinden dolayı zaten OKX DEX’e güveniyorlar. Bu etkinlik ile daha fazla kullanıcıyı OKX DEX üzerinde farklı blok zincirleri arasında sorunsuz ve hızlı USDC swap işlemlerini deneyimlemeye teşvik etmeyi hedefliyoruz. Bu özel etkinliğin amacına ulaşmasını ve USDC swap işlemlerinin daha fazla zincirde desteklenmesini dört gözle bekliyoruz.”

*Hatırlatma: OKX, bu etkinliği iptal etmek, uzatmak veya sonlandırmak, Etkinliğe katılan kullanıcıların uygunluk koşullarını değiştirmek ve Etkinlik ve Ödül Kurallarını yeniden düzenlemek dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir zamanda başka bir bildirimde bulunmaksızın Etkinlik Kurallarını belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Etkinliğin tüm hüküm ve koşullarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Hibya Haber Ajansı