Atölye çalışmalarından sinema ve tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak sunulduğu şenliğe gelen öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Etkinliklere karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edildi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi, Melisaİşleyen Çocuk Kütüphanesi ve Galeri Beylikdüzü olmak üzere 6 ayrı merkezde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, sinema, dans, ebru atölyesi, ahşap ve taş boyama atölyeleri ile tatilin ilk gününde eğlendi. Etkinlikler 4 Şubat Pazar gününe kadar sürecek.

“Çocuklar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz”

6 farklı merkezde yapılan etkinliklerle çocukların yarı yıl tatillerini dolu dolu geçireceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocuklar için hemen her etkinliği planlayıp düzenledik. Bu tatilde çocuklarımızın güzel vakit geçireceğinden eminim. Çocukların mutlu olması için çalışmaya onlar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı