Başkan Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı girişinde esnaf tarafından çiçeklerle karşılanırken, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Gökhan Gülen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Büyükkılıç’ı tebrik ederek, “Mevlam çıktığınız yolda başarılar muvaffak eylesin, esnaflar olarak yanınızdayız.” dedi.

Esnafa ve vatandaşlara aşure ikramında da bulunan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Her birinizi ayrı ayrı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz bu teveccühten dolayı teşekkür ediyor, sizlere bundan sonraki süreçte layık olma yönünde, el ele, gönül gönüle vermek suretiyle Allah nasip ederse hizmet edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere olan güvenine, Sayın Bahçeli’nin bizlere olan sevgisine layık olma, hep beraber Kayserimizi daha iyi noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, yerli anlayışın sesi olacaklarını belirterek, “Mesele önce devlet, önce bayrak, önce vatan, önce millet demektir. El ele verip, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Kayserimizde Hakk’ın sesi, yerli anlayışın sesi olma yönünde irade göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı