Paris Moda Haftası’nın 2019’dan beri ortağı olan DS Automobiles, Haute Couture ve Moda Federasyonu konuklarını defileden defileye götürmek için tümü E-Tense şarj edilebilir versiyon olarak sunulan DS 7 ve DS 9 filosuyla bu özel etkinliğe destek verecek.

DS Automobiles, bilgi-eğlence sistemi IRIS System’e dahil edilen ChatGPT ile birlikte sıfır emisyonlu şık bir sürüş deneyimi yaşatmak için, gazetecilere, fenomenlere ve yeteneklere, Paris sokaklarında eşlik etmek üzere DS 7 E-Tense ve DS 9 E-Tense modellerinden oluşan özel bir filoyu kullanıma sunuyor. Şarj edilebilir hibrit aktarma organlarıyla donatılan DS 7 E-Tense ve DS 9 E-Tense, Fransız lüksü ile yenilikçi teknolojinin mükemmel birleşimini temsil ediyor.

Elektrik enerjisine geçiş, 2019'dan bu yana satılan yüzde 100 elektrikli ürün yelpazesiyle DS Automobiles'in stratejisinin merkezinde yer almaya devam ediyor. Yüzde 100 elektrikli Yeni DS 3 E-Tense'ten 360 beygir gücündeki şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip DS 9 E-Tense’e kadar her model, markanın sürdürülebilir mobiliteye olan bağlılığını temsil ediyor. 2024'ten itibaren tüm yeni modellerini yüzde 100 elektrikli olarak tasarlayacak olan DS Automobiles, böylece enerji dönüşümüne olan bağlılığının altını çiziyor.

DS Automobiles ile moda dünyası arasında yakın bağlantılar bulunuyor. DS Automobiles modellerinde yer alan inci dikişleri, Clous de Paris işlemeleri ve saat kayışı tasarımlı koltuk döşemeleri gibi benzersiz özellikler özellikle yaratıcı ve yenilikçi tasarım çevrelerinde yankı uyandırıyor.

DS Automobiles, Paris Moda Haftası için, dış ortam koşullarına ve bakılan açıya göre değişken etkiye sahip rengin kullanıldığı DS 9 da dahil olmak üzere birkaç sürpriz hazırladı. Paris Moda Haftasında Erkek Modası Sonbahar/Kış 2024-2025 defilelerini takip eden Haute Couture İlkbahar/Yaz defileleri ve ardından Kadın Modası Sonbahar/Kış 2024-2025 defileleri düzenlenecek.

Hibya Haber Ajansı