Norton RazorStar®, AR-GE yatırımının sonucu olarak sektöründe taşlama performansının tanımını değiştiren önemli bir ürün.  

Saint-Gobain Aşındırıcılar Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Arnaud Saint-Ourens, "bu yeni nesil teknolojinin metal taşlama alanında önemli bir dönüm noktası" olduğunu belirtiyor. "Müşterilerimize en iyi kesme oranını, uzun ömürlülüğü ve en iyi aşındırıcı kalitesini sunarak üretkenliği artırmak ve toplam aşındırıcı maliyetlerini düşürmek için sektörümüzün değişen ihtiyaçlarına uyum sağlıyoruz. Ayrıca, sürdürülebilir geleceğe olan taahhüdümüzü pekiştirmek amacıyla atık ve enerji tüketiminde önemli azalmalar da dahil olmak üzere ek avantajlar sunuyoruz." dedi.

Norton RazorStar sektöründe çığır açan bir yenilik ve teknoloji  

Saint-Gobain Aşındırıclar Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Cenk Çotur, "Norton RazorStar®'ı çığır açan bir ürün olarak metal taşlama sektöründe bir dönüm noktası" olarak tanımlıyor. "RazorStar® zımpara bantlar ve fiber diskler, mühendislikle şekillendirilen seramik taneciklerin benzersiz teknolojisi ile kesme hızını artırır, ürün ömrünü uzatır ve termal hasarı en aza indirir .Bu yenilikçi ürünler, müşterilerimize yüksek kesme performansı, uzun ömür ve üstün kalite sağlayarak üretkenliklerini artırma ve aşındırıcı maliyetlerini azaltma fırsatı sunuyor. Norton RazorStar®, aşındırıcı teknolojisinde önemli bir ilerlemeyi temsil ediyor ve sektöre değerli katkılarda bulunuyor." 

RazorStar için özel olarak geliştirilmiş keskin seramik tanecikler taşlama işlemlerinde verimliliği artırıyor. Bu diskler, geleneksel seramik disklerden daha yüksek performans sağlayarak müşterilere daha az diskle daha fazla verim elde etme ve işlemlerinde zaman - maliyet tasarrufu sunuyor.

Patent bekleyen teknoloji

RazorStar® sonsuz bantlar ve fiber diskler yüzde 100 mühendislik ürünü, özel olarak şekillendirilen seramik taneciklerden oluşuyor. Patent bekleyen bu teknoloji, taneciklerin dik olarak konumlandırılmasını sağlayarak kesme hızını maksimize eder, ürün ömrünü uzatır ve iş parçalarındaki termal hasarı en aza indiriyor.

Norton RazorStar® sonsuz bant zımpara ve diskler, Ocak 2024 itibarıyla küresel pazarda sektöre tanıtıldı. Bu çığır açan yenilik, farklı endüstrilerdeki profesyonellere aşındırıcı teknolojisinde önemli bir ilerleme vaat ederek metal taşlama standartlarını yeniden tanımlıyor.

Saint-Gobain Yüzey Çözümleri Hakkında

Saint-Gobain Yüzey Çözümleri, aşındırıcılar, yapıştırıcılar, sızdırmazlık malzemeleri, bantlar ve filmlerden oluşan ürün yelpazesi sayesinde yüksek performanslı çözümler tasarlayan ve üreten küresel bir işletmedir. Çözümleri güçlü, yenilikçi, kullanıcı dostu olup kullanıcıların en karmaşık ve zorlu uygulamalarda bile tüm malzemelerin yüzeylerini şekillendirmesini, korumasını ve yapıştırmasını sağlar. Saint-Gobain Yüzey Çözümleri, müşteriler, profesyonel kullanıcılar ve son kullanıcılara performans, maliyet ve güvenlik açısından en iyi seçeneği sunar.

Saint-Gobain Grubu'nun bir parçası olarak, ilerlemeye inanıyoruz ve bireysel ve kolektif sağlık ve zindeliği geliştiren bir oyun değiştirici olmaya çalışıyoruz. Herkesin temel ihtiyaçlarını karşılayan ve gelecek nesilleri tehlikeye atmadan birlikte daha iyi yaşamamızı sağlayan çözümlerin hala icat edilmediğini düşünüyoruz. Bu iddialı hedefimizi gerçekleştirmek için   "Making the World A Better Home” mottomuzdan ilham ve güç alıyoruz.

27 ülkede 11 binden fazla çalışanı  

2050'ye kadar Karbon Nötrlüğe ulaşma taahhüdü

Daha fazla bilgi için https://www.saint-gobain-abrasives.com/tr-tr

Hibya Haber Ajansı