Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de öğrencilerden yaşlılara, üreticiden çiftçilere, muhtarlardan esnaflara 7’den 70’e tüm Kayserililerle buluşmaya, onların talep ve önerilerini dinlemeye, ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Esnaf dükkanlarını tek tek ziyaret eden Büyükkılıç, mahalle esnafına hayırlı işler temennisini ileterek taleplerini sordu.

Büyükkılıç daha sonra girdiği bir kahvehanede vatandaşların masasına misafir olarak çay eşliğinde mahalle sakinleri ile sohbet etti. Kasap dükkanı ziyaretinde ise tezgahın başına geçen Başkan Büyükkılıç, müşterilere satış yaptı.

Kıranardı Mahallesi esnaf ziyareti ve vatandaş buluşmasını değerlendiren Büyükkılıç, “Kıranardı’nın bizlere güneven, inanan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli sakinleriyle bir araya gelip esnaflarımıza da hayırlı işler dileklerimizi ilettik.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, çözüm odaklı bir hizmet anlayışı ortaya koyduklarına işaret ederek, “Kıranardı’nda hemşehrilerimizle hem sohbet ettik hem de bizlerden taleplerini dinledik” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı