Yapay zeka destekli yatırım aracı Zignaly, Injective üzerinden gerçekleştireceği Ninja Shuttle NFT koleksiyonunu duyurdu. Bu stratejik ortaklıkla, Zignaly topluluğu için DeFi (Merkeziyetsiz Finans) alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Zignaly ve Injective’in kurduğu bu güçlü birliktelik DeFi ve NFT-Fi’yi yeniden şekillendirmeyi amaçlarken, Injective platformunda da Ninja Shuttles NFT’lerini sunuyor. Bu iş birliğinin öne çıkan noktaları arasında Ninja Shuttles NFT’lerinin Injective üzerinden Zignaly’nin yapay zeka destekli yatırım teknolojisini kullanarak gerçekleştireceği yeni bir özelliğin tanıtılması da yer alıyor.

Bu ortaklık, $ZIG sahipleri için de çeşitli avantajlar sunuyor. Bu avantajlar arasında mint fonlarının Zignaly’nin yönetimi altındaki varlıklara katkıda bulunarak NFT sahipleri için daha fazla kâr sağlaması ve artırılmış protokol geliri vaat ederek $ZIG geri alım ve yakım oranlarını güçlendirmesi bulunuyor. Zignaly’nin test edilen teknolojisi kullanılarak, Ninja Shuttles mint’ten gelen fonların yüzde 90’ı dünya çapında en iyi fon yöneticileri tarafından tasarlanmış yapay zekâ destekli yatırım stratejileri denetimindeki bir havuza girecek. Elde edilen getiriler periyodik olarak NFT sahipleriyle paylaşılacak.

Zignaly’nin kanıtlanmış yapay zekâ destekli yatırım teknolojisi ile donatılmış olan Ninja Shuttles, aynı zamanda Injective üzerinde NFT-Fi görünümünü yeniden tanımlamayı hedefliyor. NFT sahipleri, $ZIG token’larını NFT’leriyle birleştirerek gelir paylaşımı avantajlarından yararlanabilecek. Bu sayede alt havuzlara katılım artacak ve gelir paylaşımı fırsatları önemli ölçüde genişleyecek. Bu gelirin yüzde 10’u topluluk odaklı Injective Ekosistem Fonu’na ayrılacak. Topluluğun görüşüne göre yönlendirilen bu girişim yeni ve mevcut projeleri destekleyerek yapımcıları ve ekosistemi büyütmeyi amaçlıyor. Yakın zamanda $ZIG ve Ninja Shuttles’ın NFT sahipleri için sunacağı yeni fırsatlarında açıklanması bekleniyor. 

 

Hibya Haber Ajansı