AK Partinin Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük hedeflerimiz ile yepyeni bir döneme hazırlanıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına gerçek belediyecilik anlayışını ulaştıracağız.’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Seçim beyannamesinin Türkiye’ye ve millete hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Bakan Bak, AK Parti ve Cumhur İttifakı adaylarına başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise şu açıklamada bulundu:

"'AK Eller AK İller, Yerel Kalkınma Başlıyor' diyerek 2004 yılında başladığımız mahalli idareler seçim kampanyasından 20 yıl sonra Türkiye Yüzyılı’nın ilk seçimi olacak 31 Mart yerel seçimlerinin merkezinde 'Türkiye Yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik' yer alıyor. Milletimizin teveccühü ile 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı yine milletimizin desteği ile 31 Mart yerel seçimlerinde de pekiştireceğiz. Bu destek Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru yürüyüşümüzde bize büyük güç verecektir.’’

AK Parti Kongre Merkezi Binasının açılışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamada, “'Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik' nedir sorusunun yanıtını içeren beyannamemiz ile ülkemize altın çağını yaşatacağız. Yerel yönetim vizyonumuz sayesinde tüm şehirlerimiz nefes alacak, kültür üretecek. Afetlere dirençli, katılımcı, şeffaf, toplumsal refaha kavuşmuş kentler inşa etmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerine yer verdi.

Uraloğlu, "En büyük gücümüz milletimizin desteği ile evvelce yaptığımız gibi bundan sonra da tünel, köprü, otoyol, yüksek hızlı tren, havalimanı gibi kalkınmanın temel altyapısı olan ulaşım hatlarını çeşitlendirmeye, halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise açıklamasında ‘’Millete hizmet şiarıyla inşallah 31 Mart seçimlerini kazanacak, enerjisini doğadan alan şehirler inşa edeceğiz. Şehir ve mahalle ölçeğinde temiz enerji girişimlerine desteğimizle yenilenebilir ve sürdürülebilir enerjiyi şehirlerimizde daha yaygın hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Hedefimiz, gönüllerine girdiğimizin milletimizin teveccühüyle 31 Mart’ta ülkemizin her bir köşesini 'Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik' ile tanıştırmak. Bu hedefle çalışan tüm belediye başkan adaylarımıza bir kez daha başarılar diliyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı