Türkiye'de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere şubat ayına özel satın alım seçeneklerini devreye aldı.

Suzuki, şubat ayı boyunca tüm modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki modellerine de avantajlı fiyatlarla sahip olunabiliyor. Suzuki modellerinden zengin donanım özelliklerinin yanında düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit, 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Hibrit B hatchback segmentinin en çok satan modeli Swift, 2023 model versiyonlarında şubat ayına özel; GL Techno donanımında bir milyon 78 bin TL, GLX Premium donanımında ise bir milyon 138 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor.

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4x4 çekiş sistemi ve en güncel güvenlik donanımlarıyla bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit ise, 70 TL takas desteği veya 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. 2023 model S-Cross sahibi olmak isteyen, kredi desteğinden faydalanmayan kullanıcılar, bir milyon 444 bin TL’den başlayan fiyatlarla otomobili satın alabiliyor.

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit, Şubat ayına özel 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi fırsatıyla veya 70 bin TL takas desteği fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor. Ayrıca şubat ayında kredi desteğinden faydalanmayan müşterilere özel 2023 model Vitara GL Elegance Tek Renk seçeneği bir milyon 354 bin TL’den satışa sunuluyor. 2024 model Vitara Hibrit’in fiyatı ise 0 faizli kredi desteğinin kullanılmadığı satın alımlarda bir milyon 394 bin TL’den başlıyor.

AllGrip teknolojisine sahip 4x4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün sürüş yetenekleriyle kendinden her zaman söz ettiren, Jimny modeli için ise 50 bin TL takas desteği veya 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi desteği sunuluyor. Şubat ayında kredi desteğinden faydalanmayan kullanıcılar, 2023 modellere bir milyon 678 bin TL’den, 2024 modellerde ise bir milyon 758 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

Suzuki modellerinin tamamında, “Suzuki’den Garantim ON”da avantajları da sunuluyor. Sıfır km olarak satın alınan Suzuki modellerinde sunulan 3 yıllık temel üretici garantisi süresinin bitiminden itibaren “Suzuki’den Garantim ON’da” kapsamında kullanıcılar, periyodik bakım için yetkili servislere geldikleri sürece 10 yaş veya 180 km’ye kadar bu programdan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Satın alınan Suzuki modelleri, “Suzuki’den Garantim ON’da” programı ile toplam 10 yıl Doğan Trend güvencesi ile garanti altına alınıyor.

Hibya Haber Ajansı