İzmir Marina’da sabah kahvaltısında personelle buluşan Başkan Tunç Soyer’e, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı da eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin çok büyük bir heyecan ve çok büyük bir gurur olduğunun altını çizen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ben 5 yıl boyunca bu hikayeyi değiştirmek için yola çıktım. Attığım her adımı kenti daha da ileriye götürmek için yaptım. Ben bu durumu iyileştirmek için çok büyük bir güce sahiptim. Bu şehre çok büyük bir aşk duydum, sevgi duydum. Ne şanslıyım ki bu şehre hizmet etmek gibi bir görevi yaşadım bundan daha büyük bir mutluluk yok. Hayatımızda her güzel şey de olduğu gibi mücadele etmek gerek. İZSU ile çalışmak benim için bir mucizeydi. Bir şanstı. ” şeklinde konuştu.  

7 bin çalışan 22 daire başkanı ile 5 yıl boyunca Başkan Tunç Soyer ile birlikte başarılı bir mesai geçirdiklerini ifade eden İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “Ortak akılla kurumu yönettik. Eksiklerimizi giderdik. Sizlerin vizyonuyla bilimsel veriler ışığında çözümler bularak çalıştık ve çalışmak zorundayız. İZSU büyük bir ailedir. Attığımız her adım geleceği şekillendirir. İzmirlilerin 50 yılını yönetir. Biz onu da başardık.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı