Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye personeli ile toplantıda bir araya geldi. Necmettin Cevheri Kültür Merkezinde gerçekleştirilen personel toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve kurum personeli katılım gösterdi.

Toplantıda konuşan Başkan Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak yekvücut bir aile olduklarını dile getirdi.

 Başkan Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı gösterilmesinde personelin büyük payı olduğunu belirterek özverili bir şekilde çalışan personele teşekkür etti.

Başkan Baydilli konuşmasında personel maaşına yaptıkları zammın da müjdesini verirken, personelin ekonomik durumuna bir nebze katkı sağlamak için şartlar zorladıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Karaköprü’müze sizinle birlikte hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Yaptığımız hizmetler neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday gösterildik. Bu tabi ki sizinle birlikte ilçemizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin sayesinde oldu.

Hakka hizmet halka hizmetten geçerken biz halka hizmet ediyoruz. Sizler benim ailemsiniz, sizinle birlikte ilçemizde hizmet ediyoruz ve emek gösteriyoruz. Görevini en iyi şekilde yerine getiren, ekmeğinin hakkını veren değerli kardeşlerimin ekonomik yükünü almak için maaşınızda bir iyileştirme yapma kararı aldık. Tabi ki siz yaptığınız çalışmalarla bunun çok daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bu doğrultuda ocak ayında 17 bin lira olan en düşük işçi maaşını en az 30 bine çıkarmış oluyoruz. Bu maaşlar size ananızın ak sütü gibi helaldir, daha fazlasını hak ettiğinizden şüphem yoktur. Yeni maaş zammınız hepinize hayırlı olsun. İnşallah 31 Mart’ta siz değerli ailem ve Karaköprü’deki vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden seçilip ilçemize hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Karaköprü’de güzel bir hizmet olduğuna değinerek yapılan bu hizmetlerde Karaköprü Belediyesi personelinin özverili çalışmalarının, emeğinin etkili olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Cevheri, “Metin Başkanın ve bizim arkamızda sizin dualarınız ve desteğiniz vardır. İnşallah sizlerle beraber daha nice başarılara imza atacağız. Karaköprü’de kurmuş olduğumuz memlekete hizmet sevdamız bundan sonra da sürecektir, büyüyecektir” diye konuştu.

Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak da yapılan zam jestinden dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken Şanlıurfa’da personel maaş ve şartlarının en iyi olduğu kurumun Karaköprü Belediyesi olduğunu ifade etti.

Personel toplantısının ardından Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri personelle tek tek tokalaşarak uğurlarken, kurum personeli yaptığı zam jestinden dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.