Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Güneysınır ve Akören ilçelerini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi’nin Güneysınır’a kazandırdığı Düğün Salonu’nun açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, beş yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Çok güzel bir yerde, çok güzel bir tesis oldu. Sadece düğün için değil, toplu olarak faaliyet gösterilen tüm işler için kullanılacak bir alan oldu. Güncel bedelle yaklaşık 30 milyon lira maliyetle kazandırdığımız düğün salonu hep güzel günlerde kullanılsın.” dedi.

Güneysınır’ın her zaman kendilerine çok yüksek oranda destek verdiğini anımsatan Başkan Altay, sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı:

“Güneysınır seçimlerde hep Konya’nın en önde olan ilçesi oldu. İnşallah bu seçimde de gereğini yapacağına inancımız tam. Görev aldığımız günden itibaren ilçemizin eksiklerini tamamlamak adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bugüne kadar güncel bedelle 400 milyon liranın üzerinde Güneysınır’a yatırım gerçekleştirdik.”

Başkan Altay daha sonra ilçe esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Hibya Haber Ajansı