WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim, Tunus'un Ankara Büyükelçisi Sghaier'i kabul etti

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Tunus'un Ankara Büyükelçisi Ahmed Ben Sghaier'i nezaket ziyareti dolayısıyla kabul etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim, Tunus'un Ankara Büyükelçisi Sghaier'i kabul etti
Paylaş:

Dışişleri Bakan Yardımcısı Serim, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Tunus'un Ankara Büyükelçisi Ahmed Ben Sghaier'i nezaket ziyareti vesilesiyle kabul etti.

Görüşmede, göç ve konsolosluk konuları başta olmak üzere ikili ilişkileri ve işbirliği her alanda daha da geliştirmek için atılacak adımlar değerlendirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```