Kurum’un konuşmasından satır başları şu şekilde:

“AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayımız Aziz Yeniay’ın ve arkadaşlarımızın da bulunduğu seçim çalışması esnasında Küçükçekmece’de Kanarya Mahallemizde aday tanıtım töreni yaparken içeride kıymetli başkanımız oradaki derneklerimiz ve STK’larımızla birlikte konuşma yaparken uzun namlulu ve yine tabancalarla ateş açılmış. Bu ateş sonucunda buradan geçen bir vatandaşımız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

Konuya ilişkin Adalet Bakanlığımız, savcılığımız, valiliğimiz, İçişler Bakanlığımız, emniyet birimlerimiz her türlü tahkikatı yapmaktadırlar. Az önce biz de hastanemizde tüm arkadaşlarımızla birlikte yaralı vatandaşımızı ziyaret ettik. Doktorlarımız yapılacak tüm tedavileri ağır yaralı olan kardeşimize yapmaktadırlar. Hem Sağlık Bakanımız hem de Cumhurbaşkanımız yakinen takip etmektedirler.

Ailesi ile görüştük, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah rabbim bir an önce yaralı kardeşimize şifa verecektir. Tüm milletimize, İstanbullu hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Demokrasimize birliğimize beraberliğimize yapılan bu saldırı şiddetle kınıyoruz. Hiç kimse bizim birliğimize beraberliğimize gölge düşüremeyecektir ve demokrasimize yapmış olduğunuz seçim çalışmalarına gölge düşüremeyecektir. İnşallah failler bir an önce yakalanacak ve adli makamlarımızla birlikte hukuki süreç takip edilecektir.”

Hibya Haber Ajansı