Yavaş, “İçinde insan olmayan hiçbir proje bizim gözümüzde proje falan değil, çöp projedir. Biz Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya harcıyoruz. Vatandaştan aldığımızı vatandaşa harcıyoruz. Boş projelere, çöp projelere asla para harcamıyoruz. Çalmadan da çalışılabileceğini tüm dünyaya gösterdik” dedi.

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf Çok İş” sloganıyla başladığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yavaş, aynı gün önce Mamak daha sonra Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) hizmete açtı.

CHP’nin Polatlı Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldızkaya ile birlikte yerel seçim çalışmalarını yürüteceği SKM’nin açılışı, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran halkın katılımıyla adeta miting havasında gerçekleşti. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek, 7’den 70’e Polatlılı halk Yavaş’ı büyük bir coşkuyla karşıladı. 

“Gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösterdik”

Yavaş açıklamasında, ”Bunlar belediyeyi yönetemezler, maaşları dahi ödeyemezler, işçileri işten çıkaracaklar, sosyal yardımları kesecekler, diyerek kendi rant düzenlerinin devam etmesini istedikleri için korku siyaseti ürettiler. İnsanlarımız da bilemedi, gerçekten Ankara’da belediye başkanı değişirse neler değişecek? Görmedi ki 25 yıl başka bir yönetim…” dedi.

“Ankara halkının huzuruna çıktık ve gerçek belediyeciliğin ne olduğunu gösterdik” diyen Yavaş, “Yıllardır Ankara halkının tertemiz parasını pahalı projelere, Çin malı oyuncaklara, plastiklere yatırıp, proje yaptıklarını iddia ettiler. Biz de ‘Bizim önceliğimiz beton ve plastik olamaz. Ankara halkının öncelikli ihtiyaçları vardır. Önce onları yapacağız’ dedik” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı