Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Musallada bulunan Hakk'a uğurlayacağımız Fatma Sevim Baltacı kardeşimiz, yol arkadaşımız, dava arkadaşımız. Yine musallada bulunan Sabriye Hanımefendi ki 95 yaşında Hakk’a uğurlayacağız. Her nefis ölümü tadacaktır. Allah’tan geldik Allah’a gideceğiz. Sabriye Hanımefendi 95 yaşında bir büyüğümüz mekanı cennet olsun inşallah. Fatma Sevim kızımız, kardeşimiz yol ve dava arkadşaımız dün akşam bir kaza ile o da ebediyete uğurlanacak.

40 yaşında bir genç evladımız hele hele bir dava yol arkadaşı olarak. Haberi aldığımızda adeta vurulmuşa döndük. Dava ve yol arkadaşlarının böyle birbiriyle umulmadık anda bu tür imtihanlara tabi olmaları kolay değil.

Ama biz biliyoruz ki ölüm hayat hepsi bizim için birer imtihan. Burada böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz. Ben bütün yol arkadaşlarına sabrı cemil diliyorum.

Haklarını helal ediniz. Rabbim bizleri cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın inşallah. Ben inanıyorum ki Fatma Sevim kardeşimiz inşallah bu yolda o ebedi aleme inşallah Rabbim'in müjdesine ulaşacak şekilde gidiyor, gidecek.  Rabbim bizi cennetiyle cemaliyle müşerref eylesin diyorum. Bütün ailesine de en kalbi hislerimle sabırlar diliyorum."

Hibya Haber Ajansı