Geçen günlerde açılışı yapılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk anjiyo başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. İlk anjiyo ile birlikte aynı günde 5 hasta sağlığına kavuştu.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Klinik sorumlusu Dr. Yeliz Türkmen, 5 hastaya anjiyo işlemi yaptıklarını belirterek “Koroner Anjiyografi Ünitemizde 5 hastaya  Koroner Anjiyografi yaptık. Burada da 2 hastamız var. Biz bir senedir ünitemizin açılmasını bekledik. Antakya için çok güzel, çok yararlı bir hastanemiz oldu, umarız ki bir çok hastaya faydamız dokunur” dedi

Hastanede anjiyo yapılan ilk hasta olan Yusuf Doğruer, sağlık çalışanlarına teşekkürlerini dile getirerek “Anjiyo oldum çok iyiyim ve rahatım. Hastanemiz çok iyi doktorlarımız çok ilgilendi. Herkes işini çok iyi yaptı. Doktorlarımıza ve tüm ekibe teşekkür ederim” dedi.

Bölge halkına hastaneyi tavsiye eden diğer hasta da Fatih Bayıroğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek “Anjiyo oldum, çok memnun kaldım. Hastane personeli ve doktorlar çok güler yüzlüler. Hastane çok güzel, herkese tavsiye ederim. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı