İmamoğlu ve Güney, Odakule’den Galatasaray’a kadar İstiklal Caddesi boyunca yürüdü. Vatandaşlar, desteklerini ilettikleri İmamoğlu ile anı fotoğrafları çektirdi.

İmamoğlu, “Kocaeli’de doktorum. İkametgahımı almıyorum size oy vermek için. Araba falan hiç mesele değil. İki defa daha olsa geleceğim oy vermeye” diyen vatandaşa, “Sağ olun hocam. Onur duydum” karşılığını verdi. 

Beyoğlu’nun Sevgililer Günü’nün ışıltısını taşıdığını söyleyen İmamoğlu, “Çok güzel hanımefendiler, çok yakışıklı beyefendiler, güzel buluşmalarla sevgililer gününü yaşayacak. Bütün İstanbul'un birbirini sevmesini, tabii ki Beyoğlu'nun da birbirini sevmesini istiyoruz. Aynı şekilde bütün Türkiye'nin birbirini seven, birbirine saygı duyan bir toplum olmasını istiyoruz. Seçimler, şunlar, bunlar gelir geçer. Milletçe birbirimizi sevelim. Sevgi dolu insanlarımız var. Aranıza ne olur nifak sokmayın. Aranıza yalan sokmayın.” dedi.

Gurbetçi vatandaştan İmamoğlu’na: “Bu ülkenin size ihtiyacı var”

Yurt dışında yaşadığını belirten bir vatandaş da İmamoğlu’na, “Ben bu şehirde yaşamıyorum. Bu şehri bilmiyorum ama bu ülkenin size ihtiyacı olduğunu biliyorum. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Neden biliyor musunuz? Ben, 10 yıl önce bu şehirde, bu ülkede yaşıyordum. Dün bu ülkeye tekrar yeniden geldim. Ülke bitmiş. Bunu siyaset olsun diye söylemiyorum. Gerçekten de size ihtiyaç var. Kendinize iyi bakmanızı istiyorum” sözleriyle seslendi.

İstiklal Caddesi’nden Okmeydanı’na geçen İmamoğlu ve Güney’in ikinci adresi, Kaptanpaşa Mahallesi Fatih Sultan Minberi Caddesi oldu. İmamoğlu ve Güney, esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Bir tostçu dükkanına giren İmamoğlu, esnaf ve müşterilerle sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı