Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kayseri Şube Başkanlığı’nın 17’nci Dönem Olağan Genel Kurulu’na katılarak oda üyesi mühendisler ile bir araya geldi.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen 17’nci Dönem Olağan Genel Kurulu’na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Saadet Partisi Milletvekili Mahmut Arıkan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, TMMOB şube yönetimi, üyeleri ve mühendisler katıldı.

Genel Kurul dolayısıyla TMMOB Şube yönetimi, üyeleri ve mühendisler ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, onlarla sohbet etti. Mühendislerin hayatın her alanında etkin bir görev üstlendiğini dile getiren Büyükkılıç, TMMOB Kayseri Şubesi’nin 17’nci Dönem Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını temenni etti.

Hibya Haber Ajansı