İlk olarak Derebucak ilçesini ziyaret eden Başkan Altay, burada AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Deresoy ve Mustafa Kamacı, Derebucak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Kısa, AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü, MHP Derebucak İlçe Başkanı Ali Almaz ve Sobe Vakfı Başkanı Mustafa Ak ile birlikte AK Parti Derebucak İlçe Teşkilatı’nda partililerle görüştü.

Ardından Derebucak Merkez Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası vatandaşları selamlayan Başkan Altay, ilçe esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi. 

Beyşehirlilere coşkuları için teşekkür eden Başkan Altay, “Seçim dönemleri hesap dönemleridir. Biz bu meydanlara geldiğimizde sizlere birçok taahhütte bulunduk, birçok hizmeti yapacağımızı ifade ettik. Şöyle geriye dönüp baktığımızda elhamdülillah sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Altyapı, yol, kanalizasyon, arıtma tesisleri, şehir konağı gibi birçok işi tamamladık.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de program kapsamında Beyşehirlilere hitap etti.

Beyşehir’den sonra Hüyük ilçesine de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altay burada da esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Hibya Haber Ajansı