Kariyerini kripto sektöründe şekillendiren ve önemli işlere imza atan Şahin Ali Bayar, Bitci'de İş Geliştirme Direktörü olarak görev yaptıktan sonra Sei Foundation’ın Türkiye Ülke Müdürü oldu. Kripto para ve blockchain sektöründe öne çıkan bir kurum olan Sei Foundation, Sei Blockchain Ekosistemi'ni desteklemeyi ve büyütmeyi hedefliyor. Protokol geliştirmeyi finanse eden, topluluğun bir parçası olan Sei ekosistemini destekleyen ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak öne çıkan Sei Foundation hem Sei'yi savunuyor hem de token bağışlarını, ürün taleplerini, hackathon'ları ve delegasyon programlarını yönetiyor.

Sei Foundation, merkeziyetsiz altyapıların geliştirilmesine odaklanarak blockchain teknolojisinin gücünden maksimum şekilde yararlanmayı amaçlıyor. Yeni rolüyle Sei Foundation’ın yenilikçi çözümler sunma misyonuna katkıda bulunmayı hedefleyen Şahin Ali Bayar, Sei'nin Türkiye'deki varlığını ve topluluğunu büyütmek için Stacks, OKX ve Bitci gibi önemli borsalarda ve blockchain ağlarında çalışarak elde ettiği sektör tecrübesinden yararlanacak.

Kariyeri boyunca çeşitli gönüllü faaliyetlerde de yer alan Şahin Ali Bayar, profesyonel yolculuğunu Sei Foundation’da sürdürerek kariyer başarılarına yeni bir boyut katmaya hazırlanıyor.

Hibya Haber Ajansı