GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2022 10:59

BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAF VE MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAF VE MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BEYAZGÜL ESNAF VE MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Esnaf ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini sahada dinlemeye devam eden ve çözüm üretmek için değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Emniyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen, yerinde çözümler üreten Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaretleri kapsamında Emniyet Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Beyazgül’ün ziyaretleri kapsamında bu seferki durağı Şanlıurfa Emniyet Caddesi oldu.

Cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Beyazgül vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü noktasında ilgili birim müdürlerini talimatlandırdı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Hemen her gün vatandaşlarla iç içe olan Başkan Beyazgül esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında sahada talepleri dinlemeye devam ediyor. 

ibrahim uyguribrahim uygur