Kale Alarm, çeşitli kategorilerde sunduğu güvenlik çözümleri ile Sikayetvar.com tarafından düzenlenen A.C.E Awards 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde Güvenlik Sistemleri Kategorisi birincisi olarak Diamond Ödülü kazandı. Gerçek kullanıcı geri bildirimlerinin değerlendirilmesi sonucunda kazanılan bu ödül ile, Kale Alarm'ın müşteri memnuniyetine verdiği önem ve müşteri odaklı çalışmaları bir kez daha tescillenmiş oldu. 

Kale Endüstri Holding'in 70 yılı aşan tecrübesini, inovatif bir bakış açısıyla birleştiren Kale Alarm, müşteri memnuniyetine odaklı çalışmalarındaki başarısını A.C.E. Awards 2023 ile taçlandırdı. Sikayetvar.com tarafından düzenlenen, kullanıcı deneyimini başarılı bir biçimde yöneten ulusal ve uluslararası markaların belirlendiği bu ödül töreninde, Güvenlik Sistemleri Kategorisi birincisi olan Kale Alarm, Diamond Ödülü almaya hak kazandı.

Bu yıl 9.'su düzenlenen A.C.E. Awards’ta; şikayet verileri, pazar payları ve Şikayetvar.com tarafından uygulanan yıllık 1.5 milyonun üzerinde anket baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırmasına göre ödül kazanan markalar, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'da düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Kale Alarm adına ödülü Kale Güvenlik Sistemleri Grup Müdürü Kerem Özkan ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mehmet Çam birlikte aldı.

Kerem Özkan, tören sonrasında yaptığı açıklamada, “Şikayetvar.com’un düzenlediği bu değerli ödül töreninde bir kez daha bulunmaktan gurur duyuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızın kullanıcılarımız tarafından takdir edilmesi bize bu ödülü üst üste dördüncü kez kazandırdı. Büyük özveri ile çalışan ekibimize bu vesile ile tekrar teşekkür etmek istiyorum. Alarm İzleme Merkezi ve Kale Alarm mobil uygulamamız ile kullanıcılarımıza 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktayız. Oluşabilecek her türlü güvenlik sorununa en hızlı şekilde müdahale etmek için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Başta alarm sistemleri olmak üzere tüm güvenlik ürünlerimizi kullanıcılarımızın beklenti ve ihtiyaçlarına göre tasarlıyoruz. Ürün yelpazemizi inovatif ürünlerle büyütmeye devam ediyoruz. Bizi ödüllendiren tüm kullanıcılarımıza ve Şikayetvar.com’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı