Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç ve KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ile başkanlık makamında proje ve çalışmaları değerlendirdi.

“Mesai mefhumu gözetmeden çalışmalara devam ediyoruz”

Başkan Büyükkılıç, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili gündüz süreci yürütürken, gece mesaisi yaparak çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, “Gündüz ister istemez, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili süreci yürütmek ve çalışmak durumunda kaldığımız için belediyemizin işleriyle ilgili mesaimizi de geceye taşımak zorunda kalıyoruz. Fedakar ekibimize çok teşekkür ediyorum. Elbette değerlendirmemiz, görüşmemiz, yapmamız gereken konular, işler var. Gerek belediyemizin gerek çalışanlarımızın, yapmış olduğumuz projeleri hayata geçirme bağlamında ve süreci yönetirken mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Fedakar mesai arkadaşlarım sizlere teşekkür ediyorum. Saat tam 01.30. İnşallah Berat Kandilini de bu başlayan gecenin sonunda idrak edeceğiz.  Kayseri’deki hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam Aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. İnşallah beratını alanlardan oluruz” diye konuştu.

“Şehrimizi seviyoruz”

Kayseri’de birlik ve beraberliğin ve dayanışmanın her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, ‘Bizleri seven, seçen, güvenen hemşerilerimize hizmet etme lütfunda Mevla’m bulundursun’ diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kayserimizin her noktasında emeği olan ve tabii ki en önemli bakanlıklardan da birisi olan Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanımızda Kayseri’mizdeydi. İş adamlarımızla, yatırımcılarımızla, gururumuz olan hemşerilerimizle bir araya geldik. Orada gerçekte hepimizin içine sinen güzel bir ortam vardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde projelerine hem vereceği desteğe, kaynak konusunda bütün imkânları seferber edeceğine gecenin bu saatinde temenni ederek, beklentimi de burada şehrimi adına paylaşmış oluyorum. Şehrimizi seviyoruz.”

Hibya Haber Ajansı