Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilyurt Oto Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’na katılarak esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, Yeşilyurt Oto Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’da esnaflara hitap ederek, “Esnaf kardeşlerimiz, sizlerin sıcaklığı, bizlere bakış açısı, bizleri bağrına basması, bizlerin de sizlere layık olma yönünde gayret göstermemiz anlayışı içerisinde sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyor, Berat gecenizi tebrik ediyorum” dedi.

“Bu şehir sizin şehriniz, biz bu şehre sevdalıyız”

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin gelişip, güzelleştiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehrimiz genişliyor, güzelleşiyor, büyüyor, esnaflarımız eski, sanayi, orta sanayi derken, böyle güzel mekânları bekler haline gelmeye başladı. Ben de esnaf çocuğuyum, Biz esnaflığı da, insanlığı da biliriz, sizlerin nasıl evinize helal ekmek götürüp, çırpındığınızı da biliriz. Kayseri’miz gelişiyor, güzelleşiyor, ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında birliğin, beraberliğin sembolü, vatanına sevdalı bir şehir, o açıdan herkes takdir ediyor.  Bu şehir sizin şehriniz, biz bu şehre sevdalıyız, sizlere hizmet etmeyi de ibadet olarak biliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı