Bursa’nın merkezinde 100’den fazla çöküntü yapının yıkılmasıyla elde edilen 40 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Osmangazi Meydanı’nda ilk etkinlik düzenlendi.

Osmangazi Meydanı Açılış Öncesi Tanıtım Konserleri’nde ilk olarak şarkıcı Sefo, sevenleriyle buluştu.

Konser öncesinde Başkan Dündar ile birlikte sahneye çıkarak kalabalığa seslenen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Bu güzel meydan, Mustafa Dündar Başkanımızın eseri ve bu meydanın ilk etkinliğine sizler geldiniz. Bu meydanın gençlerden onay aldığını görüyoruz. Gençler, bu meydanı başkanımız sizin için yaptı. Mustafa Dündar başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Şehrin yeni buluşma noktasında etkinlikler devam edecek”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Bursa için önemli bir eseri hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Osmangazi Meydanı açılış öncesi etkinliklerinin ilkini büyük bir coşku içinde gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Meydanı’na ilk sizler geldiniz, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Belediye olarak geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışıyoruz. Osmangazi Meydanı’nda bu ilk konserimiz, devamı gelecek” açıklamasında bulundu. 

Osmangazi Meydanı’nda konserler serisi

Bursa’nın yeni meydanı, açılış öncesi tanıtım konserleri ile Bursalıları buluşturmaya devam edecek. Sefo’nun ardından 1 Mart Cuma günü Bilal Sonses, 2 Mart Cumartesi günü Sinan Akçıl, 3 Mart Pazar günü Sakiler,  8 Mart Cuma günü Aydilge ve 9 Mart Cumartesi günü ise Semincenk, Osmangazi Meydanı’nda konser verecek.

Hibya Haber Ajansı