Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanları ile birlikte Memur Sendikaları Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği’nin üyeleri ile bir araya gelerek, bir buluşma gerçekleştirdi.

Büyükkılıç, hizmet sevdasıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Birbirimize sahip çıkacağız, hizmetlerimizi yaptık, tecrübemiz de birikimimiz de kaynağımız da var, yine sizlere layık olma yönünde elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Sizlere hizmet sevdasıyla gece gündüz demeden koşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile telefon görüşmesi yaptı. Özdemir, şöyle konuştu:

“Bu zamana kadar ki yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum, hep birlikte 31 Mart’a da el ele, omuz omuza, gönül gönle gireceğiz. Cumhur İttifakı’nın çok kıymetli adayları ile beraber Kayseri’yi Türkiye vizyonuna yakışır, marka şehirlerden bir şehir haline getireceğiz.”

Hibya Haber Ajansı