WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eskişehir Belediyesi'nden Odunpazarı Evleri ile ilgili iddialara yanıt

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Eski adı Abacı Konak Otel olan Büyükşehir Belediyesi Odunpazarı Evleri” ile ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Eskişehir Belediyesi'nden Odunpazarı Evleri ile ilgili iddialara yanıt
Paylaş:

Eski adı Abacı Konak Otel olan Büyükşehir Belediyesi Odunpazarı Evleri’nin 10 yıllığına işletme ihalesinin 20 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirildiğinin belirtildiği açıklamada "Şuan dekorasyona yönelik tadilat işlemleri devam etmektedir. Daha önceki sözleşmeye göre Abacı Konak Otelin kullanılmış eşyaları Belediyemize teslim edilmiş ve Odunpazarı Bölgemizde yer alan otoparkımızda kayıtlı bir şekilde korunma altına alınmıştır. Odunpazarı Bölgesinde yeni açacağımız merkezlerin güvenliği için depo olarak kullandığımız alana ihtiyaç duyulmuş olup depodaki malzemeler; yeni açacağımız merkezlerde, ihtiyaçlar doğrultusunda birimlerimizde ve tiyatrolarımızda dekor amaçlı kullanılmak üzere kayıtlı bir şekilde dağıtılmıştır. Bir kısmı ise butik otelin demirbaş listesinde yer aldığından otelde kullanılmak üzere yerlerine konulmuştur. Yapılan tüm işlemler taşınır kayıtlarında yer almaktadır." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```