Hayatı Harrani, Onikiler ve Yenice Mahallesi’nde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu, Meclis Üyeleri Murat Karadaş ve Abdullah Samak ile birlikte binlerce vatandaşla bir araya geldi. Mahalle esnafını tek tek işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Kuş ve beraberindekiler, hem talepleri dinledi hem de 31 Mart seçimleri için destek ve dua talep ettiler.
Mahalle gezilerine Onikiler ve Yenice ile devam eden Başkan Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Mehmet Aktaş’ın ev sahipliğinde mahalle halkıyla bir araya geldiler.
Daha sonra Muradiye Mahallesi’nde Binhatipoğlu aşireti kanaat önderi Ahmet Akan’ın ev sahibi olduğu mahalle toplantısını gerçekleştiren Başkan Kuş ve beraberindekiler burada da Eyyübiye Belediyesi olarak yapılan hizmetleri değerlendirdiler.
Ev toplantılarında, ilçeye yapılan en önemli hizmetlerden birinin, çok büyük külfeti olan doğalgaz getirilmesi olduğunu anımsatan Başkan Kuş, “Böyle bir külfet altına geçmişte Ahmet Bahçıvan girmiş, şehrin kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yenilemişti. Biz de tüm zorluğuna rağmen Eyyübiyemizi doğalgazla buluşturduk. Şu anda 10 mahallemizde kullanılan doğalgazı, 2025’te ilçemizin tamamına ulaştırmış olacağız” diye konuştu.
Harrankapı Mezarlığı’nın artık dolduğunu, Eyyübiye’de yeni bir mezarlık için de çalışmaları bulunduğunu belirten Başkan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte yer tespitini yaptıklarını, çok kısa sürede Eyyübiye’de yeni bir mezarlığın da kullanıma sunulacağını ifade etti.
Eyyübiyelilere yeni eğitim otakları, spor ve sosyal tesis müjdelerini de veren Başkan Kuş, özellikle kadınların, genç kızların hayatlarına dokunacak, ailelerin yaşamını güzelleştirecek projeleri uygulamaya devam edeceklerini söyledi.
Ziyaret ettiği hanelerde vatandaşların taleplerini dinleyip, yapılabilecekler için anında talimat veren Başkan Kuş, tüm Eyyübiye halkının birlik beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı’nı, AK Parti’yi ve kendileri desteklediğini, gösterilen ilgiden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi.