Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ayniberk ile birlikte Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Haliliye İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Ali Demir ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. 31 Mart seçimleriyle ilgili sahada yürütülen çalışmalara ilişkin istişarenin yapıldığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Haliliye İlçe Başkanımız Mustafa Bağmancı, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla beraber Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Ali Demir ve Ülkü Ocakları Başkanımız ile kardeşlerimizle beraber ziyaret ettik. Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sahada tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hep birlikte burada seçimin istişaresini, Haliliye ile ilgili özel yaptığımız çalışmaları beraber muhasebe ettik. Herkes sahada çok şükür gerek ülkücü kardeşlerimiz gerekse AK Parti teşkilatındaki kardeşlerimiz ve bizlerde harıl harıl Haliliye’miz ve Haliliyeli vatandaşlarımız için daha ne kadar iyi hizmet edebiliriz ve seçimlerde daha ne kadar yüksek oy alabilirizin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz hep birlikte Haliliye’yiz. Biz hep birlikte cumhuruz. İnşallah bunun sonucu da sandıklardan 31 Mart akşamı Haliliye ilçesi Cumhur İttifakı olarak çok yüksek bir oy oranıyla vatandaşlarımızın desteğiyle dualarıyla inşallah sandıklara yansıyacaktır. Durmadan yorulmadan harıl harıl hep birlikte çalışmaya gayret edeceğimizi ifade eder, değerli ilçe başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim.”

 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı da Cumhur İttifakı ortaklarıyla uyum içerisinde sahada çalıştıklarını altını çizerek, “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte Cumhur İttifakı ortağımız Haliliye İlçe Başkanımız Ali Demir’i ziyaret ettik. Genel başkanlık düzeyinde uyum yerelde de kendini gösteriyor. Cumhur ittifakı ortağımızla iyi uyum içerisindeyiz. Seçimlerde de, inşallah 31 Mart akşamına kadar da kendilerinin de desteklerini hissediyoruz. Her süreçte, her zaman desteklerini belirttiklerini ifade ediyorlar. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’de, açıklamasında 31 Mart’a kadar durmadan çalışacaklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve İlçe Başkanımız Mustafa Bağmancı’nın ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhur ittifakı olarak liderimizin emrinde ve izindeyiz. 31 Mart gecesine kadar uyumadan, yorulmadan, dinlenmeden sonuna kadar çalışacağız. İnşallah 31 Mart gecesi zaferi hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Açıklamaların ardından Başkan Canpolat, MHP teşkilatıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.