Demokrat parti 1946' da Şimdi ki gibi tek adam sistemine " Artık Yeter söz milletindir" diyerek Hür Basın, Hür Parlamento, Hür Meslek kuruluşları, Hür Meydanlar, Hür sokağın olduğu bir ülke Mücadelesini vererek geliyor.

Hür sokağı olan bir Türkiye ' den kimse endişe etmesin.

Demokrat kadrolar olarak Hakkı olan hakkını haykırmak için ülkeyi yönetenlere sesini duyurmak için sokaklarda yürüyenlere bunları engelleyin diyenlere " Sokaklar Yürümekle sokaklar aşınmaz" diyerek cevap veren bir misyonun sahibiyiz.

Güçlü ve Büyük Türkiye Mücadelesini verirken bize yapılan darbe ve muhtıralarla ülkenin hizmetinden alı konulduk bu arada ehil olmayan kişiler İktidara taşındılar ülkenin ve milletin canına okudular.

Demokrat parti ve kadroları hiç bir zaman Türkiye ' ye küsmedi, Türk milletine küsmedi  ülkeye ve millete zarar verecek hiçbir işin içinde olmadık.

Hep Millet dedik, hep Büyük ve güçlü Türkiye dedik.

" Hür, demokrat, mamur ve müreffeh bir Türkiye istiyoruz.

Millet iradesi üstünlüğüne dayalı, hukukun üstünlüğüne dayalı, adaleti, eşitliği gerçekleştirmiş, milli ve manevi değerlere sahip, herkesin geleceğe güvenle bakabildiği ve korkusuzca yaşadığı bir Türkiye istiyoruz.

İşinin aşının bulunduğu, başını sokacak bir evinin bulunduğu, sosyal adaleti ve sosyal dayanışmayı gerçekleştirmiş, işsizliği, fukaraliğı, yoksulluğu, cahilliği, sefaleti, çaresizliğe ortadan kaldırmış ve medeniyetin bütün nimetlerinden herkesin faydalandığı, medeniyetin nimetlerini ülkenin en uzak köşesine yaydığı, garip kişi, ücra köşe kalmamış bir Türkiye istiyoruz , Demokrat parti, Adalet partisi ve Doğru yol partisi iktidarında

bunun çoğunu başardık.

Bunun için 1950' de Demokrat parti iktidara geldiğinde bu ülkede sadece 13 köyde elektrik vardı, bir kilometre asfalt yol yoktu.

Bu ülkeyi kıt kanaat kaynaklarla Edirne'den Kars 'a kadar maddi ve manevi eserlerle donatarak 2002' de Gelişmiş G-20 ülkeleri arasında 16 büyük sanayi ülkesi olarak akp ' ye teslim ettik.

Bunlar unutulmamalı, hür bir Türkiye, serbest bir Türkiye, Demokrat bir Türkiye ' ye sahip çıkmazsak bu ülkeyi sokakta bulmuş gibi davranırsak hem kendimize, hem çocuklarımıza ve hem Türkiye 'mize sahip çıkalım 31 Mart 2024 yılında oy kullanmadan önce beş dakika düşünelim ve geleceğimizi yok etmeye çalışanlara ders verelim ve akp ' nın tek alternatifi olan merkez sağ Demokrat Parti'ye oy verelim çünkü akp Demokrat parti tabanı üzerinde oturmuş.

Demokrat büyürse akp eriyip tuz gibi yok olacaktır.

Mustafa Polat Şanlıurfa Demokrat parti il başkanı