Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Beş yıldır hizmet yaparken hiç kimseyi ayırmadık. Rozetimizi çıkarttık. Ankara halkının tümü belediyeye para veriyor, vergiler veriyor. Biz de onlarla maaşımızı alıyoruz. Personeliniz de bu maaşı sizlerden alıyor. Hizmetleri o parayla yapıyoruz. O zaman hiç kimseyi ayırmadan hizmet etmemiz gerekiyordu. Seçime kadar rekabet yaparsınız. Seçimden sonra artık herkesin başkanı olursunuz bana verdiğiniz bu emaneti layıkıyla harcamamız lazım. Beş yıldır, onlarca defa Sincan'a çeşitli nedenlerle geldim. Hiçbirinde çakarlı araçlarla gelmedim.” dedi.

“Bu belediye hızır gibi yanında olmuştur”

“Benim anlayışıma göre belediye başkanı bir kentin hem annesidir, hem babasıdır, hem kardeşidir” ifadelerini kullanan Başkan Yavaş,  “6 milyonluk Ankara'da dara düşen kim varsa, belediye hizmetine ihtiyacı olan kim varsa, işte bu belediye hızır gibi yanında olmuştur. Pandemide herkese ulaştık, esnafın ayakta kalması için uğraştık. İş dünyasının kendisini geliştirip istihdam yaratması için çalıştık. Bizden kimin ne talebi varsa gücümüz yettiğimizce ulaştık” diye konuştu.

“25 yıldır yapamadığınız istasyon caddesi’ni yaptık”

Sincan’da hayata geçirilen projeleri de anlatan Yavaş, “İstasyon Caddesi’ni yaptık. 25 yıldır yapamadığınız İstasyon Caddesi’ni yaptık. Altyapısıyla beraber yaptık” diyerek İstasyon Caddesi’nin köprüsüne 135 milyon, altyapısına ise 260 milyon harcadıklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı