Pastel tonlar, çiçekli desenler ve doğal dokularla tasarlanan mobilyalar, aksesuarlar ve tekstiller ile baharın ışıltısını ve ferahlığını hissetmenizi sağlayacak dekorasyon önerileri sizlerle...

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, bahar ve yaz sezonunda ev dekorasyonunda ferah bir etki yaratmak için dekorasyon önerilerinde bulunuyor.

Divanev ile baharın sıcaklığını ve enerjisini evlerinize taşımak için hayal ettiğiniz bahar tonlarında bir ev dekorasyonu önerilerinin püf noktaları sizlerle…

Daha Ferah Bir Yaşam Alanı İçin Doğal ve Sade Dokunuşlar

Doğallık ve sadelik, daha ferah bir yaşam alanı yaratmanın anahtarıdır. Pastel renklerin dinginliği, doğal ahşabın sıcaklığı ve beyazın zamansızlığı bu tarzın temelini oluşturur. Farklı renk paletleri ile salonunuzun algısını tamamen değiştirebilirsiniz. Doğal renkler, bej ve toprak tonları gibi nötr tonlar tercih ederek ferah bir görünüm elde edebilirsiniz.

Klasik veya modern, tarzınız ne olursa olsun, doğal renklerin yanı sıra enerji katacak bir renkte, duvar boyası, koltuk, berjer veya tekstil ürünleri kullanarak dekorasyon stilinize uyum ve denge katabilirsiniz. İç mekan bitkileri ile doğanın enerjisini evinize taşıyabilir, dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Sehpa Seçiminde Küçük Dokunuşlarla Büyük Değişimler

Sehpalar, oturma odalarının vazgeçilmez parçalarıdır ve bahar dekorasyonuna katkıda bulunmak için idealdir. Bahar aylarında evinize tazelik ve ferahlık katmak için büyük değişikliklere ihtiyacınız yok. Sehpanızda yapacağınız küçük dokunuşlarla bile göz alıcı bir bahar dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Baharın canlı renklerini sehpanıza taşıyarak mekanınıza enerji katabilirsiniz. Pastel tonlar, çiçek desenleri ve canlı renkler bahar dekorasyonu için idealdir. Sehpanızdaki örtü, yastıklar ve aksesuarlarda bu renkleri kullanarak göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Enerjik Bir Atmosfer İçin Halılarınızda Renk Seçimine Dikkat Edin!

Bahar ayları doğanın uyandığı, renklerin canlandığı bir mevsimdir. Bu güzel enerjiyi evinize taşımak için dekorasyonda da bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Koltuk takımlarınızda, kırlentlerinizde ve sehpalarınızda bahar renklerini tercih ederken, dekorasyonun tamamlayıcı ögelerinden olan halılar da ise açık ve pastel tonlar tercih edebilirsiniz. Böylece ev dekorasyonunuzda ideal renk dengesini yakalamış olursunuz.

Modülerlik ve Fonksiyonelliğin Birleştiği Ferah Salonlar

Evlerimiz, sadece tarzımızı yansıtan değil, aynı zamanda rahat ve güvende hissettiğimiz mekanlardır. Özellikle küçük metrekarelerde, maksimum oturum ve hareket alanı oluşturmak her zaman kolay değildir. Köşe koltuklar, bu sorunun pratik bir çözümüdür. Klasik koltuklarla kullanılamayan alanları değerlendirmenizi sağlayarak salonunuza genişlik katabilir, ihtiyaçlarınıza göre dekore edilmiş oturma alanları oluşturabilirsiniz. Divanev'in modüler köşe koltukları, estetik görünüm ve fonksiyonelliği  bir araya getiriyor. Uyumlu modülleri kullanarak geniş ve ferah salonlar yaratabilir; ister klasik, ister modern, zevkinize uygun tasarımlar oluşturabilirsiniz.

Bu tarz oturma gruplarında, modülleri dilediğiniz zaman yer değiştirebilir, ek modüllerle koltuğunuzu yeni salon düzeninize uyarlayabilirsiniz. Fonksiyonel sehpalar ve hareketli puflar ise modüler koltukların tamamlayıcı parçalarıdır. Farklı renk seçenekleri ile koltuğunuzu kişiselleştirerek tarzınızı da yansıtabilirsiniz. Küçük salonlarda bile tek bir düzene bağlı kalmadan dekorasyona hareket katmak Divanev'in modüler köşe koltukları ile mümkün.

 

 

Yatak Odasında Açık Renkler ve Bol Depolama Alanı

Günün yorgunluğunu attığımız huzurla dinlendiğimiz, yeni güne enerji dolu başladığımız , yatak odamızın dekorasyonunda baş kahramanı “yataklar”.  Yatak odasının dekorasyonuna önce yatağınızı seçerek başlayın. Açık ve ferah tonlara sahip yatak başları, dingin ve huzurlu bir ortam yaratmanızı sağlarken, dilediğiniz renklerde aksesuarlarla ve duvar rengi ile odanızı kişiselleştirmenize imkan tanır. Üstelik Divanev’de tarzınıza uygun yatağın baza seçeneğinin olması, fazla eşyalarınız için yatak odanızda ekstra depolama alanı yaratmanız için büyük bir şans yaratıyor. Tüm bu etkenler göz önüne alınınca ferah bir yatak odasına sahip olmak için ilk dikkat edilmesi gereken durumların başında bolca depolama alanı geliyor.

Farklı metrekarelere sahip yatak odaları için alternatif ölçülerde dolap ve kapak seçenekleri oldukça kurtarıcıdır. Özellikle mevsim geçişlerinde değişen giysiler için geniş iç hacme sahip dolaplar, bol çekmeceli şifonyerler yatak odalarına düzen ve ferahlık getirir.

Yatak odasında ayna kullanımı da unutulmamalıdır. Özellikle odanın ışık alan duvarına konumlandırılan aynalı dolap ışığı yansıttığı için odanın olduğundan daha aydınlık ve geniş  görünmesini sağlarken, ekstra bir boy aynası için yer ayırmanıza da gerek kalmaz.

Yaz Güneşini Avantajınıza Çevirin: Doğru Halı ve Aydınlatma ile Yaz Dekorasyonu

Ev dekorasyonunun tamamlayıcı unsurları arasında doğru aydınlatma ve halı seçimi öne çıkar. Divanev’in halı koleksiyonu, geniş renk ve desen yelpazesiyle yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirir. Sezonsal değişimlere göre halı seçiminde değişiklik yapmak, evinizin atmosferini de etkiler. Bu noktada ince tüylü ve açık renk halılar tercih ederek evinize ferahlık katabilirsiniz.

Baharın ışıltısını sadelikle buluşturun!

Oturma odalarının olmazsa olmaz detaylarından biri de aydınlatmalardır. Lambader ve abajur gibi aydınlatma ürünleri, halılar kadar oturma odanızın dekorasyonunu tamamlamada büyük rol oynar.

Divanev Aydınlatma Koleksiyonu, trendlerden ilham alan farklı tasarımlarıyla salonlara renk katarken, ışığın enerjisiyle tasarımın sadeliğini yaşam alanlarınıza taşımanıza yardımcı olur.

Hibya Haber Ajansı