'Arnavutköy’de seçim aracımıza yapılan saldırıyı kınıyorum'

Erbakan, Arnavutköy teşkilatının seçim aracına yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, “Hangi partiye, kim tarafından yapılırsa yapılsın bu tarz saldırıları kınıyoruz. Kabul edilemez buluyoruz. Seçimin huzur ve barış atmosferi içerisinde gerçekleşmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

'Meydanlar, sokaklar Yeniden Refah Partisi diyor'

Erbakan, “Meydanlar, sokaklar ve milletimiz Yeniden Refah Partisi diyor. Bunu sahada çok açıkça görebiliyoruz. 100 bin seçmeni olan Tekirdağ Kapaklı ilçesinde 10 bini aşan miting yaptık. Milletimiz değişim istiyor, sığınacak bir liman istiyor. Ve bunu da Yeniden Refah Partisi olarak görüyor. 6 ayda yüzde 80 artan üye sayımız da bunun en büyük kanıtıdır” dedi.

‘Kimsenin gölgesi altında değil Milli Görüş çizgisinde seçime gireceğiz’

Bir gazetecinin son dönemde kendilerine yönelik eleştirilerle ilgili sorusuna yanıt veren Erbakan, siyasi tavırlarının net olduğunu ve 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kimsenin gölgesi altında olmadan gireceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Faydalı icraatlarda, milletin hayrına olacak adımlarda da destek olduk. Bundan sonra da yine aynı tavrımıza devam edeceğiz. Muhalefetin de iktidarın da hangi partiden olursa olsun, doğrusuna doğru, yanlışına yanlış diyeceğiz. Doğrunun yanında duracağız. Tabii hiç kimsenin gölgesinde yürüyen bir parti değil, kendi gücüyle, kendi adaylarıyla, kendi logosuyla, kendi seçim kampanyasıyla, müstakil bir şekilde seçimlere giriyoruz ve milletimizin desteğini istiyoruz. Dolayısıyla hiç kimsenin gölgesinde değil, milli görüş çizgisindeyiz” diye konuştu.

‘Kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için değil kendimiz kazanmak için giriyoruz’

Erbakan seçimlere kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için değil Ahlaklı Belediyecilik anlayışını hakim kılmak ve kazanmak için girdiklerini ifade ederek, “Bursa’da da diğer büyük şehirlerde de kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için değil Milli Görüş belediyeciliğini, Ahlaklı Belediyeciliği hakim kılmak için kendimiz giriyoruz. Bursa’da da diğer pek çok şehirde de seçimlere iddialı giriyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı