Kayseri Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Memduh Büyükkılıç, meclis toplantısındaki konuşmasına tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek başladı.

Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan başlayarak Kuzey Çevreyolu bağlantı yoluna kadar devam eden isimsiz yola Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi ismi verilmesi talebini görüşülüp, oy birliği ile kabul edilmesinden duyduğu memnuinyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Yeni açtığımız bir yol, şehrimize hayırlı, uğurlu olsun. Havaalanı Yeni Terminal Binamız şehrimize yakıştı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanlarımıza, Milli Savunma Bakanımıza teşekkür ederken, hemen yanı başından şehrin havaalanından şehrin doğusunu havaalanına ulaştıracağı önemli bir ana artere, devlet adamı, bilim adamı, siyasi ufkuyla herkese örnek olan bir liderin, Kıbrıs Barış Harekatı’nda da en büyük katkıyı sağlayan büyüğümüz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini veriyoruz. Meclisimize de bu yakışırdı.”

Öte yanda mecliste Yakut mahallesi’nde yeni bir kütüphanenin de açılacağı müjdesini veren Başkan Büyükkılıç, Akıllı Şehircilik Daire Başkanlığı için yapılacak düzenlemenin de oy birliği ile kabul edildiğini söyledi.

Hibya Haber Ajansı