Beylikdüzü Belediyesi, ataması yapılmadığı için inşaatlarda çalışmak zorunda kalan ve çalıştığı inşaatta elektrik trafosu boyadığı sırada akıma kapılarak hayatını kaybeden Öğretmen Fedai Altun’u unutmadı.

Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi ve Eda Erdem Atatürk’ün Kızları Spor Kütüphanesi’nin açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Spor tesisimize Fedai öğretmenimizin adını koymamızdaki amaç onun anısını yaşatmak ve ülkemizde yaşanan sorunlara çözüm bulunması için farkındalık oluşturmak” dedi.

3 bin metrekare büyüklüğe sahip, içerisinde basketbol ve voleybol sahası, fitness - pilates salonu bulunan tesisinin açılışına; CHP Parti Meclis Üyesi Mahir Yüksel, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim SEN kurucu Başkanı Yıldırım Kaya ile Fedai Altun’un amcası Halit Altun ve dayısı Nedim Sağlam ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Eda Erdem Atatürk’ün Kızları Spor Kütüphanesi’nin kapıları herkese açık”

Başkan Çalık, ‘Eda Erdem Atatürk’ün Kızları Spor Kütüphanesi’nin kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Türkiye’nin adını altın harflerle yazdıran Eda Erdem kaptanlığındaki Voleybol A Milli Kadın Takımı’mızın ismini spor kütüphanemize verdik. Ülkemize yaşattıkları birbirinden değerli şampiyonluklar için Voleybol A Milli Kadın Takımımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi ve Eda Erdem Atatürk’ün Kızları Spor Kütüphanesi’nin tüm kentimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı