Madame Tussauds İstanbul, her yıl bütün dünyanın merakla beklediği sinema dünyasının en prestijli ödülü olan Oscar'ın büyülü atmosferini ziyaretçilerine yaşatmaya devam ediyor.

Sinema tutkunlarının her yıl büyük bir heyecan ve merakla beklediği Oscar Ödülleri'nin rüya isimleri, 250 yıllık tarihe sahip olan ve merkezi Londra'da bulunan Madame Tussauds’nun İstanbul'daki merkezinde ziyaretçilerini bekliyor.

Sinema dünyasının oyunculuk yeteneklerini, yönetmenlik becerilerini ve sinema endüstrisine yaptıkları katkıları takdir eden ödül töreni, her yıl binlerce kişiyi ekran başına kilitliyor. Madame Tussauds İstanbul ise, birbirinden yetenekli Oscar sahibi isimlerin her detayı özenle hazırlanmış balmumu figürlerini sevenleri ile buluşturuyor.

"The Revenant" filmi ile Oscar kazanan Leonardo DiCaprio, "Once Upon a Time in Hollywood" ile Brad Pitt,  "Silver Linings Playbook" filmi ile Jennifer Lawrence ve  "Girl, Interrupted" ile Oscar kazanan Angelina Jolie gibi efsane isimlerin balmumu figürleri, gerçekçi detaylarıyla ziyaretçileri ile buluşuyor. Ayrıca, Spider-Man gibi efsanevi karakterlerin figürleri de özellikle çocukları heyecanlandırıyor.

Madame Tussauds İstanbul’da Oscar sahibi isimlerin balmumu figürlerini ziyaret edenler, adeta Oscar havasını yaşayıp bir film setindeymiş gibi hissediyor. Her bir ayrıntısı özenle tasarlanan figürler, ziyaretçilere ünlü isimlerle yakın temas kurma ve fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Sinema tutkunları için adeta cennet olan balmumu merkezi, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Detaylı bilgi için:

https://www.madametussauds.com/istanbul/

Hibya Haber Ajansı