Afyonkarahisar'da 16 Mart’ta "On Yıl Sonra" ve 4 Nisan’da "Kelepçe Kullanma Kılavuzu" oyunları sanatseverlerle buluşacak.

16 Mart’ta Rüştü Onur Atilla ve Özgün Bayraktar ile Doğan Aydoğan’ın oynadıkları On Yıl Sonra adlı oyun TED Afyon Koleji sahnesinde olacak. Biletlerin günler öncesinden biten oyun saat 21.00’da başlayacak. Sezonun iddialı oyunlarından birisi olan On Yıl Sonra kısa zamanda kapalı gişe oynamaya başladı.

Televizyon dizilerinin oyuncusu Hüseyin Avni Danyal ve bir çok dizide oynayan Başak Daşman 4 Nisan’da Kelepçe Kullanma Kılavuzu adlı tiyatro oyunu ile Afyonkarahisar'da sahneye çıkacak.

Ömer Mazi organizasyonuyla yapılacak olan tiyatrolar için, “6 sezondur olduğu gibi Afyonlu sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyoruz. Genelde Ramazan ayında oyun koymuyorduk. Geçen yıl bir oyunla denedik ve beklediğimizden fazla bir ilgi gördük. Bu sene iki oyunla Ramazan’da farklı bir keyif katmayı amaçladık." diye konuştu.

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncularının vazgeçilmez duraklarından birinin artık Afyonkarahisar olduğunu belirten Ömer Mazi, “6 sezonda 70 civarında tiyatro oyunu ve 400 den fazla oyuncu Afyon’da seyirci karşısına çıktı” dedi.

Hibya Haber Ajansı