Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı niteliğini taşıyan mart ayı birinci oturumunda tüm meclis üyelerinin Ramazan ayınızı tebrik etti.

5 yıllık döneminin artık sonlarına geldiklerini söyleyen Aktaş, “5 yıl boyunca kadim şehrimiz Bursa’ya hizmet etmek için toplanıp istişarede ve fikir alışverişinde bulunduk. Görüş beyan ettik, düşüncelerimizi açıkladık, karar aldık. Netice itibariyle şehrimize değer katmak için gayret ettik. Şehrimizin geleceğine dair plan, proje, strateji ve politika oluştururken sizlerin fikirleri, önerileri, teklifleri her zaman bizler için ufuk açıcı oldu.” dedi.

Başkan Aktaş, Bursa’ya ve Bursalılara 5 sene boyunca canla başla hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Her bir meclis üyesine katkıları, destekleri, görüşleri, teklifleri, çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bu çatı altında bulunmak her halükarda güzeldi. Bursa’nın tarihinde siz de yerinizi alarak ömür boyu alabileceğiniz en güzel hediyeye sahip oldunuz. Ama biz yine de sizlere teşekkür belgesi hazırlayıp hatıra olarak sizlerde kalmasını istedik. Bu teşekkür belgesi, Bursa’ya 5 yıllık hizmetinizi hatırlatacak bir vesika olarak evinizi süsleyecek inşallah."

Konuşma sonrasında Başkan Aktaş, mevcut belediye başkanları, grup sözcüleri ve milletvekilliği sebebiyle görevinden istifa eden eski meclis üyelerine birer teşekkür plaketi takdim etti.

Hibya Haber Ajansı