Başkan Büyükkılıç, programda çocuklar ve yaşlılarla ilgilenerek ilçe sakinleri ile sohbetler gerçekleştirdi.

Programda ilçe sakinlerine hitap eden Başkan Büyükkılıç, birliğin, beraberliğin bereketini yaşadıklarını kaydederek, “Hem hasret gideriyoruz, hem iftar yapacağız. Allah’a şükürler olsun birliğin, beraberliğin bereketini yaşıyoruz.” dedi.

Büyükkılıç, geçen gün trafik kazası sonucu şehit düşen Polis Memuru İlker Duran ve 15 Temmuz gecesi şehit düşen Yeşilhisarlı Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay ile tüm şehitleri rahmetle anarak, “Şehitlerimizin bu topraklar için kanını akıtırken, biz de onların bize emanet ettiği bu toprakları korumakla mükellefiz.” ifadelerini kullandı.

Yeşilhisar’a yeni dönemde yapılacak hizmetlerden bazılarına değinen Büyükkılıç, şifalı suları ile ünlü Yeşilhisar İçmece havuzunu bu dönemde hayata geçireceklerini dile getirerek, “Bizim orayı, bir doktor bakış açısıyla söylüyorum, canlandırmamız lazım. Artık Yeşilhisar bir kavşak noktası haline geldi. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Sanayi konusunda inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak, küçük sanayiyle ilgili yapılacak yatırım konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya biz varız diyoruz.  El ele, gönül gönle diyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı