Seçim çalışmalarına geniş katılımlı mahalle toplantıları, hane ziyaretleri ve seçim irtibat ofislerinde vatandaşlarla buluşarak devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Keser’in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle toplantısına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Akçakale eski belediye başkanı Feyyaz Gündoğan ile bölgenin kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Buluşmada konuşan Akçakale eski belediye başkanı Feyyaz Gündoğan, kendisinin belediye başkanlığı yaptığı dönemde, şu anda siyaset sahnesinde olanların çoğunun olmadığını dile getirerek, siyaset ve yerel yönetim konusunda tecrübelerini paylaştı.

 

Makamların gelip geçici olduğunu ifade eden Gündoğan, “Allah aşkına, herkese söyleyin. Bu fesatçılara bir ders vereceksiniz ki bir daha bu memlekete gelmesinler. Bir kardeşiniz, bir amcanız olarak sizlerden rica ediyorum. Zeynel Abidin Beyazgül ve Mehmet Kuş bize Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetidir. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz, askerleriyiz. Hepimiz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bu fesatçılara ders verip, nemalanmalarına fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu. Gündoğan’ın konuşması toplantıya katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

 

AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Hacı Keser de 2019’dan bu yana söyledikleri sözü tuttuklarını, Zeynel Başkan’ı, Mehmet Kuş’u ve AK Parti’yi desteklemeye aileleri, akrabaları ve dostlarıyla devam edeceklerini ifade etti.

 

Eyyübiyelilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve şahıslarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da gösterilen bu teveccüh karşısında büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, 1 Nisan sabahı bu ilginin en güzel şekilde karşılık bulacağını ve fitne fesadın kaybedeceğini söylediler.